Denné menu

24. 1. - 28. 1. 2022

Pondelok, 24.1.2022

Brokolicová krémová (0,25l) *1,7

Hovädzí vývar s rezancami (0,25l) *1,3,9

1. Hydinová paella , listový šalát (120g) *9 6,90 €

2. Tuniakový šalát s vajíčkom (350g) *1,3,4 6,90 €

3. Vyprážaný kurací rezeň , ryža (120g) *1,3,7 6,90 €

4. Vyprážaný syr , hranolky , tatárska omáčka (120g) *1,3,7,10 6,90 €

5. Zapekaný baklažán na listovom šaláte (350g) *1 6,90 €

Utorok, 25.1.2022

Gulašová (0,25l) *1

Hovädzí vývar s rezancami (0,25l) *1,3,9

1. Hovädzie stehno na hrášku , slovenská ryža (120g) *1,3 6,90 €

2. Francúzske zemiaky , kyslá uhorka (350g) *1,3,7 6,90 €

3. Vyprážaný kurací rezeň , ryža (120g) *1,3,7 6,90 €

4. Vyprážaný syr , hranolky , tatárska omáčka (120g) *1,3,7,10 6,90 €

5. Zapekaný baklažán na listovom šaláte (350g) *1 6,90 €

Streda, 26.1.2022

Slepačí vývar s rezancami (0,25l) *1,3,9

1. Pečená krkovička , dusená kapusta , knedľa (120g) *1,3,9 6,90 €

2. Parená buchta s džemom , kakao , maslo (350g) *1,3,7 6,90 €

3. Vyprážaný kurací rezeň , ryža (120g) *1,3,7 6,90 €

4. Vyprážaný syr , hranolky , tatárska omáčka (120g) *1,3,7,10 6,90 €

5. Zapekaný baklažán na listovom šaláte (350g) *1 6,90 €

Štvrtok, 27.1.2022

Kulajda (0,25l) *1,3,7

Hovädzí vývar s rezancami (0,25l) *1,3,9

1. Kurací cordon bleu , pečené zemiaky , cesnakový dresing (120g) *1,3,7 6,90 €

2. Zapekaná zelenina v alobale s oštiepkom a batátmi (350g) *7 6,90 €

3. Vyprážaný kurací rezeň , ryža (120g) *1,3,7 6,90 €

4. Vyprážaný syr , hranolky , tatárska omáčka (120g) *1,3,7,10 6,90 €

5. Zapekaný baklažán na listovom šaláte (350g) *1 6,90 €

Piatok, 28.1.2022

Hrachová (0,25l) *1,7

Hovädzí vývar s rezancami (0,25l) *1,3,9

1. Vyprážaný karfiol , varené zemiaky , tatárska omáčka (350g) *1,3,7,10 6,90 €

2. Bolonske špagety so syrom (350g) *1,3,7 6,90 €

3. Vyprážaný kurací rezeň , ryža (120g) *1,3,7 6,90 €

4. Vyprážaný syr , hranolky , tatárska omáčka (120g) *1,3,7,10 6,90 €

5. Zapekaný baklažán na listovom šaláte (350g) *1 6,90 €

* POTRAVINOVÉ ALERGÉNY:
1. obilniny obsahujúce lepok, 2. kôrovce, 3.vajcia 4. ryby, 5. arašidy, 6.sojové zrná, 7. mlieko, 8.orechy, 9. zeler, 10. horčica, 11. sezamové zrná, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb, 14. mäkkýše.